Rexobol-50

103.40

Compare
Artikelnummer: 559 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Stanozolol is een van de populaire pilsteroïden. Rexobol-50 is een product op basis van Stanozolol (meestal Winstrol genoemd) geproduceerd door het farmaceutische bedrijf Alpha Pharma. Meestal wordt het gebruikt om te “drogen” en om uw spieren meer gedefinieerd te maken.

Eigenschappen en effecten

Winstrol heeft een verhoogde anabole activiteit (320% van testosteron), maar de androgene activiteit is 70% minder dan testosteron. Het stelt atleten in staat om uithoudingsvermogen op te bouwen. De cyclus stelt hen in staat om de duur van de training en de intensiteit ervan te verlengen. Een cyclus van deze anabole stof stelt de gebruiker in staat om hun lichaamstoon en ook hun eetlust te verhogen. Het wordt gebruikt door sporters tijdens spierdroogcycli. Het belangrijkste actieve middel activeert de bloedgeneratiefunctie. Als gevolg hiervan wordt de concentratie van rode bloedcellen verhoogd. Dit verhoogt het uithoudingsvermogen tijdens het sporten en het snelle herstel.

Effecten van Winstrol:

* Onderhuidse vetverbranding;
* Goede spiermassagroei indien gecombineerd met Testosteron Enanthate;
* Maakt eiwitsynthese mogelijk;
* Stevig spierweefsel;
* Een sterk pompend effect;
* Verbeterde spierdefinitie en stijfheid;
* Verbetering van de kracht.

Hoe te nemen

Stanozolol van Alpha Pharma in pillen van 50 mg is geschikt voor mannen ouder dan 21 jaar. De atleet mag geen lever- of nieraandoeningen hebben. De beste dosering is 25 mg per dag. Bij het gebruik van dit medicijn moet een strikt waterinnameschema worden gevolgd. Sporters die al anabole steroïden hebben gebruikt, kunnen verhoogde doseringen van 50 mg per dag gebruiken. De cyclus duurt 6-8 weken. Het is niet nodig om de cyclusduur te verlengen, omdat dit vaak bijwerkingen veroorzaakt.

Combinaties

Dit medicijn versterkt het effect van andere steroïden. Het wordt dus vaak gebruikt in gecombineerde cycli. Voor het verkrijgen van spiermassa moet een injecteerbare steroïde worden toegevoegd. De beste combinatie voor het verbeteren van uithoudingsvermogen en kracht is Nandrolon Decanoate.

Bijwerkingen

Acne en puistjes.
Verhoogde arteriële druk.
Lever aandoeningen.
Verminderde gewrichtsmobiliteit door overmatige verwijdering van water.
Om terugdraaien te voorkomen, is het noodzakelijk om na de cyclus van Winstrol een therapie na de cyclus te nemen. Hiervoor wordt meestal Clomid gebruikt. Voor het verminderen van bijwerkingen kunnen op planten gebaseerde hepatoprotectieve middelen worden ingenomen.

Feedback

Die sporters die Stanozolol van Alpha Pharma al hebben gekocht en geprobeerd, laten meestal positieve feedback online. Het medicijn wordt goed verdragen en heeft geen bijwerkingen als de dosis wordt gevolgd. Atleten merken op dat je met deze PED geweldige resultaten kunt behalen door de spiermassa te vergroten, de spierdefinitie en -tonus te verbeteren.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rexobol-50” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *