Magnum Stanol 10 10mg (100 pillen)

38.90

Compare
Artikelnummer: 12072 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Magnum Pharmaceuticals oraal product met de werkzame stof Stanozolol heeft een relatief snelle werking en wordt door sporters gebruikt voor aantrekkelijk gedefinieerde spieren. Orale Stanozolol (Winstrol) stelt de gebruiker in staat om kracht te vergroten, gewicht te verliezen voor de wedstrijd en spieren van goede kwaliteit te behouden.

Eigenschappen en effecten

In vergelijking met testosteron is het medicijn 3 keer zo actief als een anabool en 3 keer minder actief in termen van androgene activiteit. Het belangrijkste beoogde gebruik van het op Stanozolol gebaseerde medicijn is om:

Verhoog pure en gedefinieerde spieren;
Scheid de spieren;
Verbeter het uithoudingsvermogen;
Vet verbranden.
Als de aanbevelingen worden opgevolgd, stelt deze anabole de gebruiker in staat om indrukwekkende resultaten te behalen, zoals toenemende alertheid, kracht, uithoudingsvermogen en spierdefinitie.

Hoe te nemen

Het voordeel van orale Winstrol in vergelijking met de injecteerbare vorm is dat de dagelijkse dosis van 50 mg kan worden verdeeld en twee keer per dag kan worden ingenomen – ’s morgens en’ s avonds. Vrouwen zouden 10 mg per dag moeten nemen vanwege een hoog risico op virilisatie. De cyclus duurt 6-8 weken. Behandeling na de cyclus moet Tamoxifen (20 mg per dag gedurende 2-3 weken) en een hepatoprotectief middel bevatten (volgens de instructies innemen).

Combinaties

Een individuele cyclus kan worden gebruikt om zich voor te bereiden op een halve marathon, maar om zichtbare resultaten te bereiken, moeten bodybuilders een massaversterkende steroïde toevoegen, zoals een standaarddosering van testosteron. Degenen die al wat sportdrugs hebben gebruikt, kunnen Winstrol proberen in combinatie met het krachtigere testosteronpropionaat. De PED zal het efficiënter maken, een ongelooflijke energiestoot geven en een grote “terugdraaiing” na de cyclus voorkomen.

Bijwerkingen

Overdosering is de belangrijkste reden van bijwerkingen van Winstrol-cycli. De steroïde kan leiden tot de volgende bijwerkingen, afgezien van GIT en leveraandoeningen:

Verhoogd oestrogeengehalte;
Verhoogd cholesterolgehalte;
Haaruitval;
Acne.

Feedback

Het enige probleem waarmee sporters worden geconfronteerd, is dat Stanozolol nogal duur kan zijn. Onze winkel lost dit probleem op door het originele product van Magnum Pharmaceuticals tegen de meest betaalbare prijs te verkopen. Het hoogwaardige medicijn bewijst volledig de eigenschappen die door deze fabrikant zijn verklaard.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magnum Stanol 10 10mg (100 pillen)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *