Enanthate 400

67.30

Compare
Artikelnummer: 751 Categorie: Tag:

Beschrijving

ENANTHAT 400

Testosteron Enanthate is een krachtige steroïde met een hoge androgene activiteit en werkingsduur. Het gebruik van dit medicijn verrijkt de atleet met de gunstige eigenschappen van endogeen testosteron, normaliseert de stikstofbalans, verhoogt de eetlust, ontwikkelt primaire geslachtskenmerken, stimuleert actief het libido, seksuele activiteit, enz.

Enanthat 400 is een kwaliteitsgeneesmiddel op basis van de werkzame stof Testosteron in veresterde vorm met de lange ester Enanthate eraan vast, evenals een hoge concentratie van de stof bij 400 mg/ml. Deze vorm van testosteron is de meest populaire in de wereld van bodybuilding, omdat het een lange actieperiode heeft, een hoge efficiëntie bij het verkrijgen van massa en kracht, evenals een grote bruikbaarheid en winstgevendheid tijdens de cursus, vanwege het feit dat het medicijn dat doet vereisen geen frequente toediening en voor Testosteron Enanthate is de prijs meestal een orde van grootte lager dan bij andere steroïden.

Effect en actie

Testosteron Enanthate wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, aanvankelijk werd het medicijn in de geneeskunde gebruikt om seksuele disfunctie te behandelen, spermatogenese te stimuleren en andere aandoeningen van het voortplantingssysteem bij mannen te behandelen. Op dit moment zijn atleten de belangrijkste doelgroep voor gebruikers van testosteron. Dit komt door een aantal voordelen en de effectiviteit waarvan deze steroïde heeft. Bij bodybuilding wordt Testosteron Enanthate gewaardeerd om zijn vermogen om in korte tijd grote hoeveelheden spiermassa op te bouwen. Gemiddeld kan een atleet in één kuur van 5 weken tot 15 kg schone spieren aankomen met minimale waterretentie, in sommige gevallen zelfs meer. Enanthate heeft een gelijke verhouding van anabole en androgene eigenschappen, daarom ontwikkelen zich als gevolg van de inname zowel externe indicatoren van spieren als fysieke in een versneld tempo.
* Algemene ontvangstresultaten:
* Snelle ontwikkeling van spiermassa tot 15 kg in één cursus
* Aanzienlijke toename van de lading van energie- en stroomindicatoren
* Stimulatie van libido en seksuele activiteit
* Versterking van de botstructuur van het lichaam
* Normaliseert de stikstofbalans, spiereiwitten en zuurstoftoevoer
* Kan helpen om vet te verbranden bij normale doseringen

Toepassingsmethoden:

Een cursus Testosteron Enanthate wordt meestal gebruikt tijdens perioden van massale winst en krachtontwikkeling. De ontvangst gebeurt vaak alleen (solo), maar in combinatie met andere medicijnen zoals Deca Durabolin, die ook op onze website te koop is, kunnen de resultaten ongeveer 4 keer zo hoog zijn.
Aanbevolen doseringen voor een gemiddelde atleet zijn 400-800 mg per week en injecties mogen uitsluitend in een dikke laag spieren (delta’s, dijen, billen) worden gedaan. Meer ervaren atleten kunnen de dosering verhogen tot 1000 mg per week, maar het is belangrijk om te begrijpen dat dergelijke doseringen bijwerkingen kunnen stimuleren.
Omdat het een lange halfwaardetijd heeft, wordt Testosteron Enanthate gebruikt bij lange kuren van gewichtstoename, dus de beste oplossing zou zijn om het te combineren met medicijnen met een kortere werkingsduur. Het is raadzaam om een ​​testosteronkuur te combineren met Dianabol, wat nuttig zal zijn voor de ontwikkeling van spiermassa.

Omdat testosteron een hoge androgene index heeft, vergroot dit de kans op het aromatiseren van androgenen in oestrogeen, wat op zijn beurt kan leiden tot bijwerkingen zoals gynaecomastie en vochtretentie. Het rollback-fenomeen kan ook na de cursus aanwezig zijn, omdat een deel van het gewonnen gewicht uit vloeistof zal bestaan. Om het rollback-fenomeen te verminderen en uw spieren te beschermen tegen vernietiging, wordt aanbevolen om Clenbuterol te kopen en het in kleine doses in te nemen, tijdens en na de kuur. Clenbuterol werkt als een anti-katabole en vetverbrander, waardoor Testosteron Enanthate wordt gestimuleerd om alleen pure droge massa te krijgen.

Bijwerkingen

In zeldzame gevallen en bij te hoge doses kunnen de volgende bijwerkingen optreden:
* Een afname van het hCG-gehalte
* Tijdelijke testiculaire atrofie
* Vermindering van het aantal zaadcellen
* Vergroting van de prostaatklier
* Gynaecomastie (voor eliminatie wordt aanbevolen om Clomid na de kuur in te nemen)
* Acne
Bij anabolische-steroiden.com kunt u testosteron enanthaat van hoge kwaliteit van Dragon Pharma kopen waarvan is bewezen dat het effectief, veilig en tegen een redelijke prijs is.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Enanthate 400” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *