Tren-A 100

51.10

Compare
Artikelnummer: 14022 Categorie: Tag:

Beschrijving

TREN-A 100

Soms is trainen alleen niet voldoende om je lichaam een ​​krachtige impuls te geven. Dit is waar speciale farmacologische middelen te hulp komen. Een daarvan is Tren-A 100, waarmee de gebruiker fysieke indicatoren aanzienlijk kan verbeteren en het lichaam een ​​speciale esthetische aantrekkingskracht en kracht kan geven. Maar alleen met de juiste aanpak om te gebruiken.

Eigenschappen en effecten

De basis voor de creatie van Tren-A 100 was het gebruik van de bekende werkzame stof Trenbolone in de vorm van Acetaat. Vanwege het krachtige effect en het vermogen om de toename van spiermassa actief te beïnvloeden, wordt het vooral gewaardeerd door professionele atleten.

Maar voordat u trenbolonacetaat hier op onze website koopt, moet u de lijst met de belangrijkste effecten van het medicijn zorgvuldig lezen:

* Het vermogen om in korte tijd een significante toename van spiermassa te activeren;
* Stimuleren van een toename van uithoudingsvermogen en krachtparameters;
* De karakteristieke eigenschap om de spieren dichtheid en hardheid te geven zonder vochttoename;
* Het vermogen om onderhuids vet te verbranden met een aangepast dieet;
* Een significante toename van stemming en libido.
* Een andere positieve eigenschap van trenbolonacetaat die kan worden overwogen, is het vermogen om het snel uit het lichaam te verwijderen. Een paar dagen na inname is het bijna onmogelijk om het in het bloed op te sporen, dus het risico om het voor wedstrijden te gebruiken is bijna minimaal.

Het is ook noodzakelijk om het vermogen van het medicijn aan te geven om ligamenten en spieren te “drogen”, waardoor ze niet-elastisch worden. Dit verhoogt de kans op blessures, dus de belasting moet geleidelijk worden verhoogd, na het opwarmen en het ontwikkelen van de gewrichten.

Hoe te nemen

Gedurende verschillende jaren van verschillende onderzoeken en dankzij een groot aantal verschillende beoordelingen, werden de basisregels voor het nemen van trenbolonacetaat ontwikkeld. Ze stellen de gebruiker in staat om de effectiviteit ervan te vergroten en leiden ertoe dat ze het maximale resultaat behalen.

Correcte berekening van de optimale dosering. Voor de berekening wordt meestal de volgende formule gebruikt: voor professionals – van 3 tot 4 mg per 1 kg lichaamsgewicht, voor beginners – van 37 tot 75 mg per dag. Tegelijkertijd mag de maximale dosering van trenbolon niet hoger zijn dan 100 mg.
De juiste keuze van de totale duur van de cursus. Het is bewezen dat het mogelijk is om al deze eigenschappen in een korte tijd, van 5 tot 6 weken, te realiseren. Het verdere gebruik ervan is niet effectief. Injecties moeten dagelijks worden gedaan of als laatste redmiddel, om de andere dag.
Gecombineerde cursus. Bij het combineren van trenbolonacetaat van Magnum Pharmaceuticals met andere analogen, moet de aangegeven dosering met 20-30% worden verlaagd. Om de dichtheid van de spieren te verbeteren, zal Stanozolol de optimale keuze zijn en zal testosteron worden gebruikt om de spiermassa te vergroten.
Een ander belangrijk punt is het gebruik van PCT na gebruik van het medicijn en de volledige verwijdering uit het lichaam.

Mogelijke bijwerkingen

Trenbolonacetaat is een krachtige stof en een onjuiste cyclus met deze steroïde kan bijwerkingen veroorzaken. De bijwerkingen kunnen zijn: kaalheid, vettigheid van de huid, puistjes en acne, verminderd seksueel verlangen en agressiviteit.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tren-A 100” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *