Nandrolone Decanoate

13.20

Compare
Artikelnummer: 14026 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

NANDROLON DECANOAAT

Nandrolon Decanoate, geproduceerd door BM Pharmaceuticals, gewoonlijk Deca Durabolin genoemd, wordt door sporters ingenomen tijdens massa- en droogcycli. Sinds het betreden van de wereldwijde markt voor sportdrugs werd het zeer gewild bij zowel ervaren sporters als amateurs. Een sterk androgene werking stelt de gebruiker in staat om snel de gestelde doelen te bereiken zonder uw gezondheid te schaden.

Efficiëntie van Deca Durabolin

Eén cyclus met Nandrolon Decanoate stelt iedereen in staat om de volgende resultaten te bereiken:
·       Versnelde groei van goede spiermassa
·       Verbeterd werk van gewrichten en ligamenten
·       Gedefinieerde spieren
·       Verhoogd uithoudingsvermogen
·       Motivatie voor intensieve fysieke training

Aanbevelingen voor toepassingen

Vóór een cyclus met Deca moet de sporter alle noodzakelijke tests doorstaan ​​​​en de toedieningsroute berekenen met een specialist. Gemiddeld wordt aanbevolen om 200-600 mg per week niet te overschrijden. Om de optimale dosering te berekenen om de beste resultaten te bereiken, neemt u 4 mg per 1 kg lichaamsgewicht.
Degenen die het beste resultaat willen behalen zonder hun gezondheid te schaden, moeten de steroïde combineren met andere sportdrugs. Gewoonlijk wordt Deca Durabolin gecombineerd met Stanozolol, Trenbolone, Dianabol of Halotestin.

Bijwerkingen

Als het medicijn volgens de aanbevelingen wordt ingenomen, kan het gewenste resultaat worden bereikt zonder bijwerkingen. Anders kan het medicijn het volgende veroorzaken:
·       Gynaecoïde obesitas
·       Gynaecomastie
·       Zwelling
·       Seksuele disfunctie
·       Verminderde productie van natuurlijk testosteron
Om bijwerkingen te minimaliseren en de resultaten te maximaliseren, is hersteltherapie vereist na een cyclus van Nandrolon Decanoate. U kunt Deca Durabolin en alle andere medicijnen die nodig zijn voor uw cyclus hier kopen op anabolische-steroiden.com. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat al onze producten van hoge kwaliteit en betaalbaar zijn voor onze klanten.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nandrolone Decanoate” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *