Superdrol 10

60.10

Compare
Artikelnummer: 757 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

SUPERDROL 10

De kans is groot dat je al hebt gehoord van Superdrol, als een van de beste anabole steroïden voor het verkrijgen van spiermassa en het vergroten van kracht. Maar het punt is, als je nog steeds een beetje onzeker bent of dit echt de beste keuze voor je is, zorg er dan voor dat je meer leert over deze zeer succesvolle en verbazingwekkende steroïde, die de bodybuildingwereld het afgelopen decennium stormenderhand heeft veroverd. U kunt Superdrol altijd kopen in onze online winkel voor steroïden en gratis advies krijgen van onze experts over hoe u het op de juiste manier kunt innemen in cursussen, zodat u uw gezondheid niet schaadt.

Masteron of Superdrol?

Naast een significante toename in grootte en massa, is ook waargenomen dat dit dihydrotestosteron of DHT-prohormoon het vermogen heeft om de krachtniveaus te verhogen. Op basis van gebruikerslogboeken konden ze hun algehele krachtprestaties met maar liefst 20-25% verhogen in slechts de tweede week van hun cyclus met behulp van deze verbinding.

Superdrol, dat op Masteron lijkt, is superieur in zijn kracht en intensiteit. Dit is een ander type anabole steroïde, maar zonder de esterketen die deze laatste in zijn chemische structuur heeft. Het werkt door het vermogen van het lichaam om stikstof vast te houden en zijn eiwitsynthese te optimaliseren, wat niet alleen leidt tot meer massa, kracht en uithoudingsvermogen, maar ook tot sneller spierherstel na zware trainingen. Bovendien was de androgene activiteit in het lichaam veel lager in vergelijking met de steroïde-analogen. Dit betekent dat Superdrol u geen risico geeft op meer haarverlies, haargroei of acne wanneer u het gebruikt in vergelijking met andere anabole steroïden. Het is ook niet nodig om anti-oestrogenen te gebruiken bij het nemen van deze verbinding in cycli.

Wat is Superdrol?

Laten we beginnen met het uit de weg ruimen van een nogal populaire misvatting. Superdrol is geen samengestelde naam, maar een merknaam die in 2005 werd uitgebracht door Designer Supplements LLC. Interessant is dat de naam “Superdrol” een woordspeling is om bodybuilders een idee te geven dat dit is waar ze naar moeten streven als ze willen snel en mooi resultaat. Het zou een combinatie zijn van “Super” en “Anadrol”, die werd beschouwd als de krachtigste massabouwer op de markt.
De halfwaardetijd van Superdrol is 6-8 uur.
De werkzame stof in Superdrol is Methasterone (IUPAC systematische naam: 17β-Hydroxy-2α, 17α-dimethyl-5α-androstan-3-one), ook bekend als Methyldrostanolone en Metasterone, die de status van superster verwierven terwijl het werd gebruikt op cursussen voor snelle resultaten. Het kan worden gebruikt op fietsen om harde en droge spieren op te bouwen na slechts een paar weken gebruik. Getuigenissen van het bereiken van 8 tot 12 kilo spiermassa kwamen vaak voor bij atleten na cursussen wanneer ze Superdrol gedurende 6 weken gebruikten.

Dosering en PCT

Het is erg belangrijk om er rekening mee te houden dat Superdrol aan het begin van de cyclus tot een minimum moet worden gedoseerd. Ervaren atleten raden sterk aan om te beginnen met een dagelijkse dosis van 50 mg per dag. Het is uiterst belangrijk dat u Superdrol elke keer dat u dit medicijn gebruikt, met voedsel inneemt. Verder is het mogelijk om de dosering van Superdrol in de vierde week te verhogen naar 70 mg. Een goede post-cyclustherapie moet onmiddellijk na de Superdrol-kuur worden genomen gedurende de volgende 3-4 weken om het normale functioneren van het lichaam te herstellen. Wij adviseren het gebruik van Tamoxifen 20 mg per dag voor de 1e week en 10 mg per dag voor de 2e en 3e week. Als u zware cycli uitvoert en de PCT van vier weken nodig heeft, moeten gedurende deze periode 20,20,10 en 10 mg worden gebruikt. We raden ook ten zeerste het gebruik van Mariadistel aan voor leverondersteuning tijdens de cyclus van Superdrol vanwege de effecten op de lever.

Historisch overzicht

Hoewel Superdrol in 2005 als “designersteroïde” op de markt werd gebracht, was de actieve stof, Methasterone, al in 1956 door Syntex Corporation ontwikkeld als een component om een ​​stof te ontwikkelen die tumoren kon voorkomen. Bovendien werd methasteron, met vermelding van zijn anti-tumor eigenschappen, ook beschreven in een wetenschappelijk artikel in 1959 als een “krachtig oraal actief anabool middel” met een zwakke androgene activiteit. Vervolgens benadrukten artikelen over de verbinding dat het een orale biologische beschikbaarheid had die vergelijkbaar was met die van methyltestosteron en een zeer hoge anabole tot androgene verhouding had.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Superdrol?

Als u van plan bent om Superdrol in een cursus te gebruiken, zijn hier de voordelen die u krijgt:

• Toename en winst in spiermassa van hoge kwaliteit;

• Toename van de algehele kracht en vermogensniveaus;

• Verbeterde stikstof en synthese van eiwitten;

• Het kan gebruikt worden zonder anti-oestrogeen medicijnen;

• Het begint snel en effectief te werken.

Bijwerkingen

Een van de beste eigenschappen van dit medicijn is dat het weinig tot geen bijwerkingen heeft. De gebruiker hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele oestrogene bijwerkingen zoals; acne, vette huid, haaruitval enzovoort. De enige bijwerking die voor de meeste gebruikers kan worden benadrukt, zijn de toxische effecten op de lever bij gebruik in zeer hoge doseringen als gevolg van orale inname (die door de lever gaat). Het nemen van leversuppletie tijdens deze cursus kan helpen voorkomen dat deze schade optreedt en als alle instructies voor het gebruik ervan worden opgevolgd, mogen er geen bijwerkingen optreden.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Superdrol 10” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *