Tamoxifen 10

4.90

Compare
Artikelnummer: 625 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Beschrijving

Tamoxifencitraat is een medicijn zonder anabole of androgene activiteit. De medicijnen van deze soort worden gebruikt als hulpmiddel bij steroïde cursussen. Sporters gebruiken Tamoxifen om de oestrogeenspiegels en -productie te verlagen. De stof vermindert de negatieve effecten na kuren met anabole steroïden.

Hoe werkt het medicijn?

Tamoxifen wordt na de meeste steroïdcycli gebruikt omdat het een uitgesproken anti-oestrogene werking heeft. Tijdens het gebruik biedt het de volgende effecten:

Helpt de groei van spiermassa;
Stimuleert de natuurlijke aanmaak van testosteron;
Elimineert gynaecomastie;
Helpt overtollig vocht uit het lichaam te verwijderen.

Wijze van toediening

Tamoxifen van Sun Rise wordt gebruikt als een post-cyclustherapie (PCT), of het kan worden geïntroduceerd in de anabole cursus vanaf de tweede week van het nemen van steroïde medicijnen en gestopt aan het einde van de vierde week. De dagelijkse dosering is 10-20 mg. Het medicijn mag niet langer dan 3 weken worden gebruikt.

Het product mag niet worden ingenomen na trenbolon of nandrolon.

Bijwerkingen

In sommige gevallen zijn er bijwerkingen zoals:

Verminderde productie van groei-eiwit;
Verhoogde niveaus van bindend globuline.
Dergelijke effecten kunnen optreden wanneer de dosering van het medicijn wordt overschreden of vanwege de individuele kenmerken van de persoon. Voordat u het medicijn gebruikt, moet u een specialist raadplegen.

Tamoxifen beoordelingen

Atleten merken de grotere effectiviteit van het medicijn op bij het stoppen van negatieve effecten bij het ondergaan van anabole medicijnen. U kunt Tamoxifen en andere hulpgeneesmiddelen op onze website kopen!

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tamoxifen 10” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *